ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU DA ''OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ''NE KAVUŞTU

Kağıthane’de uygulamaya geçirilen İlköğretim Okullarında “Okul Öncesi Eğitim” projesi 3 okulumuzda tamamlandı. Tamamlanan Birimlerin açılışları törenlerle yapılıyor.

29 Eylül Perşembe günü saat 10.30 da, Kağıthane’nin Seyrantepe Mahallesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesindeki Okul Öncesi Eğitim Birimi, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Minik öğrencilerin okumuş oldukları şiirler de bol bol alkış aldı.

İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Eşi Fatma Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin, Mustafa Oğuz Toktekin ve Hasan Çakır,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Balcı, Timur Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Belediye Meclis Üyeleri Ömer Tüfekçi, Meryem Karaköse ve Aysan Algan Hınçalan, Birim Müdürleri Sadık Şişman, Hayati Yeşilyurt, Hayati Battal Canan Atasoy ve Levent Dirice, Seyrantepe Muhtarı Kemal Kılıç, Atatürk İlköğretim Müdürü Hüseyin Akça, Hasbahçe İlköğretim Okulu Müdürü İrfan Kara, Okul Aile Birliği, Öğretmenler, Veliler ve minik öğrenciler de açılış töreninde yer aldılar.

Açılış konuşmasını yapan Atatürk İlköğretim Müdürü Hüseyin Akça, bu eserlerin meydana getirilmesine vesile olan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer’e, Timur Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür etti.

Timur Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç’a ve İlçe Kaymakamımız Sayın A. Akın Varıcıer’e, böyle bir fırsatı bize tanıdıkları için teşekkür ederim” diyerek, hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Balcı, Kağıthane Belediyesinin öncülüğünde, Okul Bahçelerinin uygun yerlerine yaptırılan bu okulların, küçük yavrularımızın geleceğe daha iyi hazırlanmasına zemin hazırladığını ifade etti. Proje bazında Kaymakamlık ve finans bazında Timur Holdingin katkılarına da teşekkür eden Osman Balcı, İlçemizde 2400 civarında  anaokulu öğrencisi olduğunu söyleyerek, Belediyemizin gayret ve çalışmalarıyla bunların yüzde yüzüne eğitim verileceğini ifade etti. Okulların yenilenmesiyle 192 dersliğe daha kavuşacaklarını söyleyen Balcı, Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bu ortamı hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer’in Valilikteki girişimiyle projelendirilen 20 adet Okul Öncesi Eğitim Biriminin, Timur Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un “hayırda yarışma” gayretiyle hayata geçirildiğini söyleyen Fazlı Kılıç, bitirilen 3 okulun dışındaki birimlerde de çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.

İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer, “Biz İdarecileri bundan daha fazla mutlu eden bir şey bulunamaz.” Dedi. Milli Eğitim Bakanlığının büyük projelere imza attığını vurgulayan A. Akın Varıcıer,  Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Timur Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un Eğitim Camiasındaki emeklerine teşekkür etti.