DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ BİR KAĞITHANE

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç belediye bünyesindeki müdürlükleri ziyaret kapsamında bugün İç Temizlik ve iç Güvenlik Birimi çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Kılıç’ı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Destek Hizmetleri Müdürü Hayati Battal, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Hizmet iş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Aytekin Akpınar ve birim çalışanları karşıladılar.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, hizmetlerin aksatılmadan sürdürüldüğünü belirterek “İlçemizdeki okul, cami, kütüphane, mahalle konakları, bilgi evleri gibi pek çok kuruluşların temizlik işleri aksatılmadan yapılmaktadır. Bunların yanında yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın da temizlik işleri yürütülüyor. Kurum içi temizliğimiz gibi pek çok konuda da arkadaşlarımızın gösterdiği performans neticesinde sıkıntı yaşanmamaktadır. Her zaman bize destek olan ve devamlı bizimle paylaşımları olan ve sayesinde çok güzel işler çıkardığımız Sayın Başkanımıza bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

İç güvenlik ile ilgili bilgi veren Destek Hizmetleri Müdürü Hayati Battal, yapılan çalışmaların sorunsuz bir şekilde işlediğini belirterek “ Açılan yeni tesisler ve hizmete giren birçok yerde yeni güvenlik görevlilerimiz çalışmaktalar. Özellikle parklarda oluşturduğumuz sistemle eskisine göre birçok fark olmuştur. Arkadaşlarım gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktalar”dedi.

Başkanın birimlere yaptığı ziyaretlerin çalışanlar üzerinde olumlu bir etki bıraktığını ifade eden Başkan Yardımcısı Hasan Çakır , “Başkanımızın bu önemli ziyaretleri arkadaşlarımızı motive etmektedir. Gerek temizlik konusunda olsun gerekse güvenlik konusunda kurumumuza büyük katkılar sunan arkadaşlarıma başkanımız huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane’nin beş yüz bin kişilik bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan fazlı Kılıç, herkesin bu aileye hizmet etmesi gerektiğinin altını çizerek “Hepimizin ayrı görevleri olsa da netice itibariye hizmet etmeyi amaçladığımız yer bellidir. Bu nedenle hepimiz bütünün birer parçasıyız. Kimsenin görev ve sorumluluğu diğerinden daha az değildir. Hepimiz örnek olacak şekilde çalışarak iş kaybını önleyip daha büyük çalışmalar gerçekleştirmeliyiz. Gerek güvenlik gerekse de temizlikte Kağıthane örnek olmalı. Tertemiz bir Kağıthane için hepinize çok büyük iş düşüyor, çalışmalarımızı hiçbir zaman aksatmamalıyız” dedi.

Başkan Kılıç ziyaretin sonunda çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.