Şehir Tiyatroları Kağıthane'de Perde Açıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabat Sahnesi 1 Ekim 2009 Perşembe günü Lüküs Hayat oyunu ile 2009 - 2010 tiyatro sezonuna start veriyor.

İlçemizde üç sezondur tiyatro severlere buluşan Kağıthane Sadabat Sahnesi oyun ve gösterileri 2009 – 2010 sezonuna 01 Ekim 2009 tarihinde başlayacak ve 01 Haziran 2010 tarihinde sona erecek.

Ekim ayı içerisinde Lüküs Hayat (Müzikal Oyun), Kabare (Müzikal Oyun), Onlar Ermiş Muradına, Deri Ceket ve Coriolanus adlı oyunlarla seyircisinin karşısına çıkacak.

Türkiye’nin ilk ve tek Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi ise Kasım 2009’da perdelerini açacak ve 2010 Mayısının ilk haftası programlarını noktalayacak.

Aylık bültenlerle duyurulacak olan Kağıthane Sadabat Sahnesi ve Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi oyun programları ve biletleri belediyemiz kültür merkezi tiyatro salonu gişelerinde temin edilebilecek.