Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri Coşku İçerisinde Tamamlandı

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri büyük bir coşku ile tamamlandı.

Yöresel Derneklerimizin ayrı  bir renk kattığı Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri 17 Eylül Perşembe akşamı Sinoplular derneğinin düzenlemiş olduğu geceden sonra 18 Eylül Cuma akşamı Kağıthane Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Derneği tarafından düzenlenen programla son buldu.

Kağıthane Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Derneğinin düzenlemiş olduğu geceye katılan Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ, yapmış olduğu konuşmada dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini, Ramazan ayı süresince yöre derneklerimizin düzenlemiş oldukları gecelerle ayrı bir bayram havası yaşadıklarını belirtti ve Dernek Başkanı Sayın Veli EKEN’e teşekkürlerini sundu.

Kağıthane Kaymakamı  Sayın Ahmet NARİNOĞLU ise Kağıthane’de bu güzel ortam olmasaydı  sizlerle bizlerin buluşmasının mümkün olmayacağını belirtti. Sayın NARİNOĞLU, bu gün dünyada kültürüne sahip çıkan devletlerin yaşadığını, kültürüne sahip olamayanların ise, tarih olduklarını, bu yüzden kültürümüzü ve kültür değerlerimizi yaşatmamız gerektiğinin altını çizdi ve bu ortamın oluşturulmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ olmak üzere herkese ve kültür değerlerimizi yaşatmaya çalışan derneklerimize sonsuz teşekkürlerini sundu.

Kağıthane Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Derneğinin düzenlemiş olduğu gece sanatçılar İhsan YENİCİ, Gönül ERGÜN, Dj Ozan, Erkan ERGEZER, Ersin’in muhteşem konseri ve halk oyunları gösterisi ile son buldu.