Kağıthane Sadabat Sahnesinde Gala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kağıthane Sadabat Sahnesinde yönetmenliğini ünlü tiyatro sanatçısı Sayın Haldun DORMEN’in yaptığı “Onlar Ermiş Muradına” adlı oyunun galası gerçekleştirildi.

Galaya başta Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ olmak üzere, Kağıthane İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nail BÖLÜKBAŞI, GazeteciYazar Abdurrahman DİLİPAK, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çok sayıda tiyatro sanatçısının da katıldığı galada “Onlar Ermiş Muradına” adlı oyun hep birlikte izlendi.  Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ, Ünlü tiyatro sanatçısı Sayın Haldun DORMEN’e elli beşinci sanat yılında başarı dileklerini sundu.

Genel Sanat Yönetmeni Sayın Ayşenil ŞAMLIOĞLU ise Belediye Başkanımız Sayın Fazlı KILIÇ’a Türkiye’de ilk ve tek olan “Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu” Sahnesini Kağıthane’ye ve tiyatro severlere kazandırdıkları için teşekkürlerini sundu.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Kağıthane Sadabat Sahnesinde sergilenecek olan “Onlar Ermiş Muradına” adlı tiyatro oyunu sezon boyu seyircisi ile buluşacak ve biletleri ise Kültür Merkezimizde temin edilebilecek.