RUMELİ BALKAN DERNEKLERİ FEDERASYONU, BAŞKAN FAZLI KILIÇ'I ZİYARET ETTİ

Genel kurulunu 20 Kasım 2011 de yapan “Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu”, Genel Başkan Ayhan Bölükbaşı başkanlığında yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

04 Ocak 2012 Çarşamba günü saat 14:00 de, 13 kişilik “Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu”nun yeni Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Başkan Fazlı Kılıç, görevlerinde başarılar diledi.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Kağıthane’de yoğun bir hemşehri kitlesine sahip olduklarını dile getirerek, tüm Rumelililer adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın, Rumeli coğrafyasını temsil eden İlçedeki Hemşehri Derneklerine yapmış olduğu her türlü yardım ve desteklerden memnuniyet duyduklarını söyleyen Bölükbaşı, Kağıthane’deki güzel çalışmalara da değinerek, kendilerine düşen görevlerde her zaman Başkanın yanında olduklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç da, bu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Kağıthanelilerin büyük bir aile olduğunu, bu birliktelik ve kardeşliğin mutluluk içinde süreceğini ifade etti.